FUNDAŢIA ÎMPREUNĂ PENTRU SOLIDARITATE SOCIALĂ PIATRA NEAMŢ

Istoric: Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială este o organizație nonguvernamentală care se implică în sprijinirea persoanelor defavorizate din comuna Săvinești, județul Neamț, în special, precum și alte comunități defavorizate din regiunea Nord Est. Înființată în anul 1995, fundația și-a desfășurat activitățile, în primii 10 ani, în municipiul Rădăuți, județul Suceava.

Descriere activitate

- Economie socială: credem că cei mai vulnerabili membri ai societății au nevoie de sprijin constant pentru a avea o viață demnă și de aceea ne implicăm în organizarea de proiecte și activități ce au drept scop ajutorarea copiilor, familiilor aflate în situații dificile, bătrânilor, persoanelor cu dizabilități;

- Educație: susținem creșterea accesului la educație al copiilor vulnerabili, prin implementarea de activități precum: afterschool gratuit, cantină socială, tabără gratuită de vară, oferire de consiliere educațională și psihologică precum și alte proiecte educaționale;

Servicii oferite: cantină socială, activități de sprijin pentru persoanele aflate în dificultate, Tabăra interculturală „Aripi de înger”, curs de frizerie organizat pentru părinții beneficiarilor.

Angajati: 17  

Voluntari: 97

Parteneri:  Fundația Solidaritate și Speranță - filiala Săvinești, Parohia „Sf. Voievozi” Săvinești, Primăria Săvinești.

Număr beneficiari 2017: 1.350  

Buget: 432.923 lei;

Responsabil: Pr. Petru Munteanu

Contact:
Adresa: strada Mihail Sadoveanu nr. 23, jud. Neamţ
Telefon: 0751250508